CENTAR ZA STRANE JEZIKE BIG BEN

O nama

Centar za strane jezike

Big Ben

Big Ben je škola za učenje engleskog, nemačkog i italijanskog jezika. Osnovan je 2011.godine i od tada je kroz našu školu prošlo mnogo zadovoljnih polaznika. Ponosni smo na to što su mnogi od njih godinama đaci naše škole.

Centar za strane jezike Big Ben je mlada, moderna škola koja se trudi da visok kvalitet nastave postavi kao svoj osnovni princip rada. Naša vizija je da postanemo vodeća škola u gradu u pružanju usluga podučavanja stranih jezika i komunikativnih veština.

Nalazimo se na dve lokacije u Rumi: u Sportskoj hali (Veljka Dugoševića 100) i u Tržnom centru Kastanija (27.oktobra 7).

Četiri prostrane, moderne učionice namenski su opremljene za nastavu stranih jezika. U okviru škole nalazi se i mini biblioteka sa knjigama na engleskom jeziku koje su na raspolaganju našim polaznicima.

U našoj školi rade diplomirani profesori koji su uvek tu za naše polaznike, spremni da pruže kvalitetnu nastavu kao i neophodnu pomoć i podršku prilikom učenja.

Pored redovnih časova, svake godine organizujemo vannastavne aktivnosti, kako za decu tako i za odrasle polaznike. Cilj nam je i da ostvarimo dobru komunikaciju sa polaznicima i roditeljima i da naši polaznici sa osmehom dolaze na svaki čas.

Mi se kroz pružanje kvalitetne usluge trudimo da pokažemo poštovanje i zahvalnost svakom polazniku koji svoje poverenje ukaže baš nama.

* škola kojoj se veruje *

Pogled na naše učionice

Učionice u našoj školi su klimatizovane, moderne i veselih boja.

 Opremljene su najnovijom tehnologijom, uključujući interaktivne table i projektore, koji omogućavaju korišćenje multimedijalnih sadržaja, raznih jezičkih aplikacija i online materijala koji obogaćuju nastavu.

* Upoznajte nas *

Profesori

Upoznajte naše profesore.

Bojana Miladinović

Bojana Miladinović, profesorica engleskog jezika, u našoj školi radi od 2019. godine.Osnovne studije engleskog jezika,kao i master studije,završila je na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu,

VIŠE DETALJA

Informišite se o našim kursevima!