Big Ben

Pripremni kursevi za polaganje Kembridž ispita

- FCE (B2 First) - CAE (Certificate in Advanced English) - CPE (Certificate of Proficiency in English)

U našoj školi možete se pripremati za polaganje međunarodnih Kembridž ispita koji su priznati od strane škola, univerziteta i poslodavaca u privatnom i javnom sektoru u zemljama engleskog govornog područja širom sveta.

Naši iskusni nastavnici će vas voditi kroz sve sekcije ispita, uključujući čitanje, pisanje, slušanje i govor. Sa pažljivo odabranim materijalima, simuliranim testovima i praktičnim vežbama, dobićete priliku da se upoznate sa formatom i zahtevima svakog ispita, kao i da dostignete nivo jezičke stručnosti koji je potreban za uspešno polaganje ispita.

Ukoliko položite neki od ovih ispita, svoje znanje engleskog jezika možete dokazati svuda u svetu, jer su sertifikati Kembridž ispita međunarodno priznati. Sertifikati koji se dobijaju nakon uspešno položenog ispita mogu biti odskočna daska za akademske ili profesionalne prilike u inostranstvu.

Centar za strane jezike big ben

Kurs za polaganje Kembridž ispita

FCE/CAE/CPE

36000 RSD RSD
  • Fond časova: 72
  • Trajanje časa: 60 minuta
  • Dva puta nedeljno
  • Termin u dogovoru
  • Izveštaj o napredovanju
  • Plaćanje na 10 mesečnih rata

    cena rate: 3600 RSD

O nastavi

Cena kursa zavisi od nivoa jezika. U cenu je uključeno početno testiranje (procenjuje se nivo znanja polaznika i na osnovu toga se formiraju grupe), 60 časova u trajanju od 75 minuta, kao i sertifikat o završenom kursu nakon položenog završnog ispita. Kurs se isplaćuje u 8 jednakih mesečnih rata.

Formular

Prijava za kurs

Popunite formu ispod i prijavite se online za kurs. Prilikom elektronskog prijema prijave kontaktiraćemo vas putem telefona ili email-a.

FAQ

Česta pitanja

Za sva Vaša pitanja i dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju! 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.