Centar za strane jezike big ben

Kursevi engleskog jezika za predškolski uzrast

Kurs je namenjen deci od 4 do 6 godina. Deca kroz zabavne i interaktivne sadržaje, pesmu i igru usvajaju znanje.

Naša preporuka je da deca krenu sa učenjem stranog jezika baš u ovom uzrastu, jer nemaju strah od grešaka, sklona su imitiranju i učenju pristupaju kroz igru i bez opterećenja.

Naši mališani započinju učenje stranog jezika kroz svet pesama, bajki, priča i igara. Programi su prilagođeni uzrastu i potrebama dece i sadrže nastavne materijale koji podstiču učenje na prirodan način i kroz zabavu. Deca usvajaju odličan izgovor, stiču samopouzdanje, aktivno učestvuju u svim zadacima i kroz igru, pesmu, ples, crtanje, bojenje i druge zanimljive aktivnosti, sasvim spontano usvajaju jezik.

O nastavi

Nastava počinje u septembru i traje do kraja juna sa ukupnim fondom od 72 časa.

Časovi se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od 45 minuta, a termini se određuju u dogovoru sa roditeljima na sastanku koji se održava u prvoj nedelji septembra.

Cena godišnjeg kursa je 21000,00 dinara. Kurs se isplaćuje u 10 jednakih mesečnih rata u iznosu od 2100,00 dinara.

Vannastavne aktivnosti

Pored redovnih časova, naša škola nudi i širok spektar vannastavnih aktivnosti koje obogaćuju jezičko iskustvo naših učenika. Big Ben bioskop omogućava učenicima da uživaju u gledanju filmova prilagođenih uzrastu, dok čitalačke radionice podstiču ljubav prema čitanju kroz priče, pesme i kreativne aktivnosti. Naše takmičenje u spelovanju razvija jezičke veštine i takmičarski duh među učenicima. Na kraju školske godine organizujemo priredbu na kojoj naši mališani glume, pevaju i recituju na engleskom jeziku.

Kroz ove vannastavne aktivnosti, pružamo celovit i dinamičan jezički program i inspirišemo  učenike da rastu i napreduju izvan klasične nastave.

Centar za strane jezike big ben

Kurs engleskog jezika

PREDŠKOLCI

21000 RSD RSD
  • Fond časova: 72
  • Trajanje časa: 45 minuta
  • Dva puta nedeljno
  • Termin u dogovoru sa roditeljima
  • Izveštaj o napredovanju
  • Plaćanje na 10 mesečnih rata

    cena rate: 2100 RSD

Igra

Muzika

Crtanje

Priča

Formular

Prijava za kurs

Popunite formu ispod i prijavite se online za kurs. Prilikom elektronskog prijema prijave kontaktiraćemo vas putem telefona ili email-a.

FAQ

Česta pitanja

Za sva Vaša pitanja i dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju! 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.