centar za strane jezike big ben

Kursevi engleskog jezika za osnovce

Ovi kursevi su upotpunosti usaglašeni sa interesovanjima osnovaca, a poseban akcenat je stavljen na aktivnu primenu jezika u realnim situacijama.

Osnovni cilj časova je usavršavanje svih jezičkih veština. Primenjujemo konverzacijski metod koji učenike navodi da govore na engleskom jeziku i maksimalno aktiviraju kako prethodno, tako i tek stečeno znanje. Decu podstičemo da iznose svoje stavove, da istražuju, da budu aktivni i da na taj način usvajaju jezička znanja i uče veštine komunikacije, saradnje i tolerancije. Mnogo vežbe, interaktivnih igara, kao i upotreba raznih audio i video materijala u nastavi, siguran su put ka uspešnom i brzom napretku u učenju jezika.

O nastavi

Nastava počinje u septembru i traje do kraja juna sa ukupnim fondom od 72 časa. Maksimalan broj dece u jednoj grupi je 10.

Časovi se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od 60 minuta, a termini časova se određuju u dogovoru sa roditeljima na sastanku koji se održava u prvoj nedelji septembra.

Cena godišnjeg kursa je 32000,00 dinara. Kurs se isplaćuje u 10 jednakih mesečnih rata u iznosu od 3200,00 dinara.

Vannastavne aktivnosti

Pored redovnih časova, naša škola nudi i širok spektar vannastavnih aktivnosti koje obogaćuju jezičko iskustvo naših učenika. Big Ben bioskop omogućava učenicima da uživaju u gledanju filmova prilagođenih uzrastu, dok čitalačke radionice podstiču ljubav prema čitanju kroz priče, pesme i kreativne aktivnosti. Naše takmičenje u spelovanju razvija jezičke veštine i takmičarski duh među učenicima. Na kraju školske godine organizujemo priredbu na kojoj naši mališani glume, pevaju i recituju na engleskom jeziku.

Kroz ove vannastavne aktivnosti, pružamo celovit i dinamičan jezički program i inspirišemo  učenike da rastu i napreduju izvan klasične nastave.

cENTAR ZA STRANE JEZIKE BIG BEN

Kurs engleskog jezika

OSNOVCI

32000 RSD RSD
  • Fond časova: 72
  • Trajanje časa: 60 minuta
  • Dva puta nedeljno
  • Termin u dogovoru sa roditeljima
  • Izveštaj o napredovanju
  • Plaćanje u 10 mesečnih rata

    cena rate: 3200 RSD

Zanimljiva nastava

Brojne vannastavne aktivnosti

Besplatni dopunski časovi

Završna priredba i dodela diploma

Formular

Prijava za kurs

Popunite formu ispod i prijavite se online za kurs. Prilikom elektronskog prijema prijave kontaktiraćemo vas putem telefona ili email-a.

FAQ

Česta pitanja

Za sva Vaša pitanja i dodatne informacije stojimo vam na raspolaganju! 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.