Big Ben

DIGITALNA SEKCIJA

Digitalna sekcija u centru za strane jezike Big Ben predstavlja novinu u školskom programu ove godine i posebno je namenjena tinejdžerima. Ova sekcija je odgovor na sve veću potrebu za digitalnom pismenošću i kreativnim izražavanjem.

Na digitalnoj sekciji, tinejdžeri će imati priliku da uče kako da postanu majstori editovanja fotografija i videa. Kroz interaktivne časove, naučiće osnovne i napredne tehnike uređivanja, kako bi svoje slike i video snimke učinili još atraktivnijim i profesionalnijim.

Najuzbudljiviji deo ove sekcije je kreiranje sadržaja za društvene mreže. Tinejdžeri će razvijati svoju kreativnost i veštine pisanja, dizajna i produkcije, kako bi stvarali privlačan i relevantan sadržaj za različite društvene mreže kao što su Instagram, Facebook i TikTok.

Naša škola nije samo škola za učenje engleskog jezika. Želimo da našim tinejdžerima pružimo priliku da se osposobe za uspešno snalaženje u digitalnom svetu, da ih podstaknemo da razvijaju kritičko razmišljanje o medijskim sadržajima i iskažu svoju kreativnost na nov i inovativan način. Cilj ove sekcije je da ih naučimo veštinama koje će im koristiti tokom celog života.